Oferte cazare Dolj

Va punem la dispozitie informatii cu privire la oferte de cazare din judetul Dolj

Portal interactiv turistic

Hotel Flormang, Craiova

Flormang, cel mai modern hotel/restaurant din Craiova te asteapta intr-o noua locatie. Organizam nunti, botezuri, cocktail-uri, receptii si intalniri de afaceri in cele 2 sali de restaurant de 350, respectiv 150 de locuri.

Hotel Euphoria, Craiova

Hotelul Euphoria este un hotel de 3 stele, situat in Craiova, la 20 minute de Aeroportul Craiova sau Gara Craiova si la 5 minute de centrul orasului si va ofera servicii de cazare in 3 apartamente, 12 camere duble cu pat matrimonial, 2 camere duble cu paturi separate, 5 camere single.

Hotel Helin - Calea Bucuresti, Craiova

Hotel Helin este structurat din 25 camere (single, duble, apartamente, suite, vip), restaurant, sala de conferinta, birou de interviuri, terasa exterioara si bar de noapte.

Hotel Helin Aeroport, Craiova

Hotel Helin se afla in vecinatatea Aeroportului Craiova. De la gara Craiovei pana la Hotel Helin Aeroport sunt 6 km.

Hotel Helin Central, Craiova

Amplasat în centrul istoric al Craiovei, alături de amalgamul de clădiri vechi şi noi, prin designul său, Hotel Helin Central reînvie istoria zonei din secolul XIX.

Pensiunea Flormang 1, Craiova

Pensiunea Flormang 1, una dintre cele 3 pensiuni aflate in localitatea Craiova (situata pe Strada Dezrobirii, Nr. 134), dispune de 8 camere amenajate cu mobilier elegant si are toate facilitatile de care un turist are nevoie.

Pensiunea Flormang 2, Craiova

Pensiunea Flormang 2, una dintre cele 2 pensiuni aflate in aceeasi locatie (Strada Rovinari din Cartierul Valea Rosie), dispune de 10 camere amenajate cu mobilier elegant si au toate facilitatile de care un turist are nevoie.

Pensiunea Flormang 3, Craiova

Pensiunea Flormang 3 se afla intr-o locatie linistita, vis-a-vis de vilele Petrolistilor din Cartierul Valea Rosie (actual Cartierul Eroilor), pe strada Rovinari.

Hotel Articus, Craiova

Hotelul Articus este situat în Craiova, la numai 1,5 km de centrul orașului. Acest hotel elegant pune la dispoziţie un restaurant à la carte, un bar. De asemenea, oaspeții se pot delecta cu o băutură pe terasă.

Motel Steaua Nordului, Craiova

Motelul Steaua Nordului pune la dispozitia clientilor sau urmatoarele servicii: Room-Service, curatatorie chimica si spalatorie haine, calcat lenjerie, copiere si listare documente, serviciu taxi, parcare pazita de 100 locuri, schimb valutar, transport gara si aeroport, sala de conferinte cu 170 locuri, organizari diverse evenimente.

Booking.com