Statiunea Baile Herculane

Oferte cazare

hoteluri, pensiuni

Tarife

cele mai mici

Vremea

verifica vremea

Distante

cu ce se ajunge?

Biciclete

centre inchirieri

Cazare

vile, cabane

Experiente

Frumoasa statiune Baile Herculane, cunoscuta si sub numele de "Perla Europei"

Experiente

Cladirile frumoase vechi ce spun povesti nemuritoare

Povestile cu regi si regine nu vin din statiunea Baile Herculane, totusi, aici, acum sute de ani, regi si regine din toata lumea veneau pentru a se bucura de minunile naturii.
Statiunea Baile Herculane are o istorie foarte veche, de peste 2000 de ani, fiind situata la 168 m altitudine si la 8 kilometri distanta de granita judetului Mehedinti. Pentru a avea o idee mai clara, statiunea Baile Herculane se afla in partea de sud-vest a Romaniei, la aproximativ 25 kilometri de granita cu Serbia.
Statiunea Baile Herculane are o poveste milenara, aceasta purtand si numele de "Ad aqua Herculi sacras ad Mediam".


Baile Herculane

Un lacas plin de povesti nemuritoare

Activitati

Peisaje de vis

Statiunea Baile Herculane este una din cele mai frumoase statiuni din Romania. Peisajele acestei statiuni sunt unice in Romania.

Ciclism

Intrati in Baile Herculane, ȋntr-un concediu pe mountain-bike sau pe bicicletă. Trasee pentru mountain-bike de zeci de kilometri de drumuri cu bicicleta vă oferă bucuria sportului pe "două roţi", ȋn lumea specială a munţilor.

Plimbari cu barca

Ruine antice

Oferte cazare

In Statiunea Baile Herculane veti putea gasi oferte diversificate pentru cazare.

Pensiunea Cuibul Viselor, Baile Herculane

Pensiunea Cuibul Viselor

In mijlocul naturii, la poalele muntilor, langa murmurul zglobiu al raului, intr-un adevarat colt de rai, va asteptam sa petreceti, alaturi de cei dragi la un gratar pe malul Cernei

Hotel Ferdinand, Baile Herculane

Hotel Ferdinand

Vino sa te bucuri de beneficiile apelor termale si termosulfuroase din Herculane. Baza noastra de tratament si piscina terapeutica sunt deschise inclusiv in weekend.

Pensiunea Trandafirul Galben, Baile Herculane

Pensiunea Trandafirul Galben

Hotelul dispune de restaurant, piscina, terasa de vara, parcare proprie. Intrarea la piscina este gratuita pentru turistii care au cazare in Baile Herculane la Hotel Trandafirul Galben.

Pensiunea President, Baile Herculane

Pensiunea President

Creata special pentru iubitorii de liniste, lux si relaxare, Pensiunea President a fost conceputa cu camere de cazare spatioase, luminate natural, aerisite si racoroase, dotate cu mobilier si aparatura de calitate

Galerie foto

Fotografii realizate atat de echipa MediaTur.Ro cat si de turisti din toata lumea